Skip to Content
10 weetjes over het Q-Beach House 2019

10 weetjes over het Q-Beach House 2019

Nu zondag 1 september sluit het Q-Beach House om 22u00 zijn deuren. De Qmusic-dj's hebben twee maanden lang live radio gemaakt vanop het strand van Oostende en keren nu maandag terug naar de studio in Vilvoorde. Gisteren organiseerde Qmusic nog het allereerste Foute Sunset Concert met De Romeo's, Willy Sommers en Dorothee Vegas & Like Maarten. 12.000 mensen kwamen de zomer van Qmusic mee afsluiten met een knal. Wie nog wil langskomen om te genieten van het mooie weer met een hapje en een drankje: het Q-Beach House is nog tot en met zondagavond 1 september open.

Story image

Hieronder enkele weetjes over het Q-Beach House 2019:

  • In totaal zijn er 46.800 minuten live radio gemaakt vanuit het Q-Beach House
  • Er zijn 275.000 bezoekers langsgekomen
  • Qmusic-dj Vincent Fierens hielp drie koppels met hun huwelijksaanzoek aan het Q-Beach House
  • 26 artiesten hebben opgetreden aan het Q-Beach House, waaronder 4 Sunset Concerten en 1 Beach Party. Zo kwamen onder andere Gers Pardoel, Alvaro Soler, Laura Tesoro, Suzan & Freek en Duncan Laurence langs.  
  • Qmusic deed voor de eerste keer het Foute Sunset Concert met De Romeo's, Willy Sommers en Dorothee Vegas & Like Maarten
  • De favoriete cocktail van de Q-luisteraar was de Mojito. Die steekt er met 10.000 verkochte stuks met kop en schouder boven uit
  • De favoriete hapjes waren nacho's en bitterballen
  • Qmusic ging volledig plastiekvrij en verving 125.000 plastieken rietjes, 60.000 plastieken verpakkingen van snoep en gadgets, en 15.000 plastieken bekers door duurzame alternatieven.
  • De Qmusic-dj's zijn 9 keer met de luisteraars gaan ploggen, al joggend het strand opruimen
  • Qmusic organiseerde 'The Lion King sing-a-long' op het strand van Oostende

Niet voor publicatie:
​De foto uit de mail kan je downloaden via https://communicatieradio.dpgmedia.be/

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be