18.000 Foute feestvierders, M-Kids reünie en special guests: dit was De Foute Party van Qmusic 

18.000 Foute feestvierders, M-Kids reünie en special guests: dit was De Foute Party van Qmusic 

Story image

Gisterenavond, op vrijdag 30 juni, trapte Qmusic de zomer met een gigantische, feestelijke en vooral ook Foute knal af. Samen met 18.000 Foute feestvierders en een straffe line-up van nationale en internationale artiesten blies Qmusic met De Foute Party het dak van een uitverkochte Flanders Expo Gent. De aanwezige partypeople werden getrakteerd op een spectaculaire liveshow, boordevol Foute megahits én een heleboel verrassingen.

Tijdens een indrukwekkende openingsact zetten de Q-dj's hun allerbeste dansbeentje voor, waarna Christoff de Q-luisteraars aan het meezingen - of liever, aan het meebrullen - en Snollebollekes de volledige zaal van 'Links Naar Rechts' kreeg. Nadat de Q-luisteraars de longen uit hun lijf kweelden tijdens ‘Walking On Sunshine’ van Katrina & The Waves en ‘Allemaal’ van Wim Soutaer, toverde Jan Smit een verrassing uit zijn Foute feesthoed. Hij haalde niemand minder dan special guest James Cooke en Gert Verhulst op het podium van Flanders Expo Gent, waar ze samen hun hit ‘Altijd’ brachten.

Bekijk de video hier:

Na jàren radiostilte is het eindelijk zover: de M-Kids zijn terug! De 18.000 bezoekers gingen volledig uit hun dak toen Davina, Britt en Tamara voor het eerst in lange tijd weer samen het podium bestegen. Van ‘Swingen’ en ‘Jungle’ tot ‘Halloween’ en ‘Funky Monkey’: ze vuurden hun grootste hits op de uitzinnige feestvierders af, die iedere letter meezongen. En uiteraard ontsnapte geen enkele feestvierder aan ‘De Indianendans’.

Bekijk de video hier:

Wie denkt aan ‘Fout’ denkt aan ‘Dorothee Vegas & Like Maarten’, dé ambassadeurs van Foute muziek. Zij brachten dan ook heel Flanders Expo Gent aan dansen met een spetterende, Foute dj-set. Uiteraard mocht daarbij ook Bart Kaëll niet ontbreken, die samen met Dorothee Vegas en Like Maarten de Foute remix van zijn monsterhit ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ én 'De Marie Louise' bracht. 

Bekijk de video hier:

Evacuate The Dancefloor!’, want later op de avond maakten kleppers 2 Unlimited, Cascada en D-Devils met hun monsterhits de dansvloer onveilig en het Foute feest helemaal compleet! 


Niet voor publicatie:

​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatieradio.dpgmedia.be.

De video van Jan Smit, Gert Verhulst en James Cooke kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/385550?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

De video van de M-Kids kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/385548?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

De video van Bart Kaëll kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/385549?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer, DPG Media

 

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]