Charlotte Ghekiere wordt channel manager van Willy, Annelies Orye focust zich 100% op het radiomaken

Charlotte Ghekiere wordt channel manager van Willy, Annelies Orye focust zich 100% op het radiomaken

Position switch bij radiozender Willy. Vanaf begin 2023 geeft huidig channel manager Annelies Orye de fakkel door aan Charlotte Ghekiere. Charlotte is - met haar ervaring achter de schermen als brand en marketing manager van Willy - de geknipte persoon. Zij zal voortaan de eindverantwoordelijkheid voor de digitale rockzender op zich nemen. Annelies zal zich op haar beurt volledig focussen op haar eerste én grootste liefde: het radiomaken an sich. Meer info over de concrete radioplannen van Annelies volgt later.

Annelies Orye: “Ik heb nu twee jaar leiding mogen geven aan het fijnste radioteam dat er is. Maar ik heb ooit de sprong naar Willy gemaakt om radio te maken. Dat heb ik maar heel kort gedaan en ik voelde de laatste tijd in alles dat mijn radioverhaal nog niet helemaal verteld was. Natuurlijk was dit geen makkelijke beslissing maar als de goesting te groot is, moet je daar iets mee. En het is heel fijn dat mijn eigen baas me daar voor de volle honderd procent in steunt. Al helpt het natuurlijk ook dat er al een straffe nieuwe channel manager klaarstaat.”
Charlotte Ghekiere: “Een jaar geleden heb ik bewust gekozen om de overstap te maken naar de kleine, maar zeer beloftevolle radiozender Willy en als brand en marketing manager te bouwen aan een sterk merk. Het is een hele eer én uitdaging om nu als channel manager samen met het gemotiveerde team aan de slag te gaan om Willy te laten uitgroeien tot een vaste waarde in het Vlaamse radiolandschap. We zijn helemaal klaar om in 2023 weer stappen vooruit te zetten in onze missie om dé referentie te worden als het gaat over rockmuziek.”

Luister naar Willy via de website willy.radio, DAB+, de Willy-app, via smartspeakers (commando: "Hey Google, praat met Willy Radio") en bij Telenet op kanaal 931. Willy op de voet volgen? Dat kan via Willy’s Facebookpagina en Instagram.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.dpgmedia.be of foto.dpgmedia.be.

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]