Skip to Content
Editors als eerste internationale band te gast bij Willy

Editors als eerste internationale band te gast bij Willy

Vrijdag 25 oktober 2019 tussen 20.00 en 21.00

Rockzender Willy nodigt elke vrijdag vanaf 20.00 artiesten en muziekliefhebbers uit tijdens het programma Free Willy. De afgelopen twee weken kwamen Stef Kamil Carlens en K’s Choice al langs en amper drie weken na de start van de zender palmt de eerste internationale band, Editors, het blok in. Bandleden Tom Smith, Justin Lockey en Elliott Williams stellen er op vrijdag 25 oktober 2019 hun best off CD Black Gold voor en beantwoorden heel wat vragen over hun 15-jarig bestaan. 

Zo verklapt frontman Tom Smith aan luisteraars op vrijdag welk liedje uit de laatste 15 jaar hij graag zelf had geschreven: “Misschien eentje dat veel geld opgebracht heeft, zoals een hit van Adele?”, zegt hij al lachend. “Wacht, neen, ik weet het: Somebody That I Used To Know van Gotye. Da’s pas een geweldige song”. En ook hun liefde voor België komt aan bod: “Favoriete Belgische drankje? Waarschijnlijk Duvel, maar niet teveel”, lacht Elliott Williams.

Benieuwd naar het volledige gesprek met Editors? Luister dan nu vrijdag tussen 20.00 en 21.00 naar Willy via de website willy.radio, DAB+ en het Radioplayer-platform.


Niet voor publicatie:
De foto uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatieradio.dpgmedia.be/

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be