‘Het Geluid’ van Qmusic wordt voor de tweede keer geraden: Genkse Ellen (26) wint 16.800 euro 

‘Het Geluid’ van Qmusic wordt voor de tweede keer geraden: Genkse Ellen (26) wint 16.800 euro 

Story image

168ste keer, goede keer. Zonet werd bij Qmusic voor de tweede keer in nog geen drie weken tijd Het Geluid geraden. Na 167 foute antwoorden ging de 26-jarige Ellen uit Genk met de hoofdprijs lopen. Haar gok bleek de juiste te zijn: het kopstuk van een elektrische tandenborstel inklikken. Dat geluid levert Ellen een mooie 16.800 euro op. Geld dat ze samen met haar partner Ruben zal investeren in de verbouwing van het huis dat ze net hebben gekocht.

Toen Ellen het goede nieuws te horen tijdens Vincent Live kreeg, was ze door het dolle heen. “Nee, dat meen je niet?!”, klonk het stomverbaasd. “Danku! Oh ik vind het zo lief van jullie!” Morgen is Ellen te gast bij Q-dj Vincent Fierens tussen 16u00 en 19u00 om een fles champagne te kraken en haar cheque in ontvangst te nemen.

Bekijk hier het moment waarop Ellen 'Het Geluid' raadt:

Het Geluid ging op maandag 4 september van start bij Qmusic. Van Maarten en Dorothee (6u00 - 10u00) tot en met Vincent Live (16u00 - 19u00) mocht ieder uur een luisteraar het geluid raden. Om 9u30 was er ‘Verdubbel Je Kans’ en mocht 1 luisteraar 2 keer raden. Bij een fout antwoord kwam er telkens 100 euro in de pot. Nadat luisteraar Nathalie op 14 september na 123 mislukte pogingen ‘Het Geluid’ raadde en met haar gok ‘een sproeikop aansluiten op een tuinslang’ 12.400 euro won, was het nu de beurt aan Ellen. Zij hoorde dat het nieuwe geluid het inklikken van het kopstuk van een elektrische tandenborstel was en streek zo 16.800 euro op. Het Geluid sluit dus in schoonheid af met twee dolgelukkige winnaars.

Beluister (en bekijk) hier Het Geluid dat door Ellen geraden werd: 

Niet voor publicatie:
Bovenstaande video’s zijn over te nemen via deze embedcodes:

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be