Skip to Content
Q-dj Maarten Vancoillie verwelkomt dochtertje Pippa

Q-dj Maarten Vancoillie verwelkomt dochtertje Pippa

Dorothee Dauwe krijgt vanaf 16 augustus versterking van Vincent Vangeel

Heuglijk nieuws: Q-dj Maarten Vancoillie en zijn partner Kristien zijn vandaag, donderdag 5 augustus, de trotse ouders geworden van een dochtertje Pippa. Dat kondigde Maarten zonet zelf aan via zijn Instagrampagina. Pippa is hun derde kindje en het kleine zusje van Leon en Ella. Papa Maarten en mama Kristien genieten in alle rust van de uitbreiding van hun gezin. 

Fiere papa Maarten: “Ik ben superblij. Mama en Pippa stellen het goed. En mijn twee andere kinderen zijn content dat de baby eindelijk geboren is. Ik focus me even op het papa zijn.”

Q-dj Vincent Vangeel vervangt Maarten in de ochtendshow 

Terwijl Maarten de komende weken geniet van zijn pasgeboren spruit, vervangt Q-dj Vincent Vangeel hem vanaf maandag 16 augustus in de ochtend tussen 06.00 en 10.00 als sidekick van Dorothee Dauwe. Leuk weetje: Dorothee en Vincent moeten de komende weken maar één wekker zetten in de ochtend, want het duo vormt naast de radiovloer ook al 11 jaar een koppel. 

Story image

“Terwijl Maarten thuis geniet van zijn gezin, hou ik met mijn gezin - het is te zeggen mijn lief - de ochtendshow recht. Vincent komt mij uit de nood helpen zolang Maarten vaderschapsverlof heeft. En dat kwam eigenlijk nog goed uit ook: Vincent is radio-dj, hij woont bij mij thuis dus we kunnen carpoolen en in tegenstelling tot Maarten luistert hij wél naar wat ik zeg”, lacht Dorothee. “En nóg een voordeel: ik ben het vroege opstaan al gewoon. Voor mij is om 6u beginnen een makkie. Da's zelfs uitslapen voor mij want normaal gezien presenteer ik tussen 4u en 6u, nog vóór de ochtendshow”, vult Vincent aan. 

En ook Maarten zelf ziet het helemaal goed komen: “Het is extra fijn als je weet dat de ochtendshow van Q in supergoeie handen is. Dorothee en haar lief Vincent gaan dat fantastisch doen. Ik ben heel blij dat zij de start van het nieuwe seizoen van Q aftrappen.”

Story image

Vanaf maandag 16 augustus trappen Dorothee en Vincent het nieuwe radioseizoen dus in gang en en dat doen ze onder andere met de vertrouwde quiz ‘Verdubbel Je Loon in 60 seconden’. Elke weekdag maakt een luisteraar kans om zijn of haar maandloon eenmalig te verdubbelen bij het Qmusic-ochtendduo door in 60 seconden tien vragen correct te beantwoorden. Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven via Qmusic.be.


Niet voor publicatie:

Maarten geniet nu in alle rust van het vaderschap en past op dit moment voor interviews.

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]