Q-dj’s Maarten & Dorothee doen het weer: Elke Beller die live in de ochtendshow van Qmusic komt, wint 5 jaar lang concerttickets

Q-dj’s Maarten & Dorothee doen het weer: Elke Beller die live in de ochtendshow van Qmusic komt, wint 5 jaar lang concerttickets

‘Elke Beller Wint 5 Jaar Lang Concerttickets’, woensdag 29 mei tussen 7u00 en 9u00 bij Qmusic

Story image

Wat hebben Madonna, Dua Lipa, CAMILLE, Billie Eilish en Olivia Rodrigo met elkaar gemeen? Deze topartiesten stonden allemaal met een spectaculaire show in één van de  meest iconische concertzalen van ons land. Muziekliefhebbers die de komende 5 jaar geen enkel legendarisch concert willen missen, houden hun telefoon in de aanslag en leren het nummer 0800 45678 uit het hoofd. Op woensdag 29 mei wint elke beller die tussen 7u00 en 9u00 live in de Q-ochtendshow van Maarten & Dorothee komt 5 jaar lang concerttickets. 

Q-dj’s Maarten & Dorothee: Wij maken al heel lang samen radio. Het is zo zalig om luisteraars elke dag uit te nodigen om mee te genieten van de goede muziek en de ochtendsfeer. En ondertussen blijft het voor ons heel belangrijk om nooit te stoppen met dromen. Dat doen we nu opnieuw met deze actie. Niemand kan met zijn verstand bevatten hoe zot deze prijs is. Al die concertzalen, al die optredens, vijf jaar lang. ‘t Is waanzinnig. En we geven het niet één keer weg, maar Elke Beller Wint! We kijken er zo naar uit en willen iedereen heel veel succes wensen voor woensdag! 

Wie 5 jaar lang tickets voor het Sportpaleis, de Lotto Arena, Vorst Nationaal, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Trixxo Arena en Trixxo Theater wil winnen, moet op woensdag 29 mei tussen 7u00 en 9u00 één ding doen: bellen, bellen en bellen naar ‘Het Maarten & Dorothee callcenter’ en live in de ochtendshow van Maarten & Dorothee komen. Luisteraars kunnen het callcenter bereiken via het gratis nummer 0800 45678. Maar, er is ook een manier om het callcenter te omzeilen en Maarten & Dorothee rechtstreeks aan de lijn te krijgen. Luisteraars kunnen zich tot 29 mei om 7u00 aanmelden in de Q-app om info en tips over die rechtstreekse lijn naar de Q-studio te krijgen. 

Q-dj’s Maarten & Dorothee maakten er intussen een erezaak van om hun luisteraars op tijd en stond te verrassen met een nieuwe editie van Elke Beller Wint. Zo gaven ze eerder al auto’s weg, deelden ze bitcoins uit, deden ze vorig jaar zwembaden cadeau en dit afgelopen najaar brachten de ochtendstemmen van Qmusic Swifties naar de zevende hemel met tickets voor een hopeloos uitverkocht concert van Taylor Swift in Amsterdam. 

Elke Beller die op woensdag 29 mei tussen 7u00 en 9u00 live in de ochtendshow van Maarten & Dorothee komt wint 5 jaar lang concerttickets:


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatieradio.dpgmedia.be of foto.dpgmedia.be.

De video kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/444070?auto_play=false&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer, DPG Media

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be