Skip to Content

Qmusic-luisteraar Samantha wordt verrast met huwelijksaanzoek tijdens Sunset Concert van Laura Tesoro

Meer dan 8000 mensen hebben gisterenavond, dinsdag 30 juli, aan het Q-Beach House van Qmusic in Oostende kunnen genieten van het Sunset Concert met Laura Tesoro. Voor Qmusic-luisteraar Samantha Schoonjans (21) uit Grimbergen werd het een heel speciale avond: zij werd door Laura Tesoro op het podium gevraagd tijdens het concert met een heel speciale reden: haar vriend Nick Doms (24) heeft haar ten huwelijk gevraagd. "Ik haal nu Nick op het podium en zijn vriendin denkt dat ze iets gewonnen heeft via Qmusic. Maar Samantha, ik denk dat je nog iets veel beter hebt gewonnen", onderbrak Laura haar concert. Waarna Nick op zijn knie ging en Samantha ja zei. 

Nick kreeg voor zijn huwelijksaanzoek de hulp van Qmusic-dj Vincent Fierens, die deze zomer in de online reeks 'Put A Ring On It' luisteraars helpt om een maf huwelijksaanzoek te doen op het Q-Beach House. Samantha is grote fan van Laura Tesoro, dus Vincent zorgde ervoor dat Laura mee in het complot zat. "Een betere plek voor een aanzoek dat haar zal bijblijven kon ik niet verzinnen", zei Vincent. 

Story image

Het Sunset Concert van Laura Tesoro is na Alvaro Soler het tweede van vier zomerse concerten die deze zomer in Oostende op het programma staan. De Antwerpse zangeres bracht naast ‘What’s the Pressure’, waar het allemaal mee begon, en haar laatste single ‘UP’ ook enkele van haar covers uit het VTM-programma Liefde voor Muziek.   

Niet voor publicatie
Voor meer informatie: anja.peleman@dpgmedia.be, 0476/03.15.98

De video van 'Put A Ring On It' met Samantha en Nick kan je delen met deze embed code: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/93818?autoplay=true&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be