Skip to Content
Radiozender Joe lanceert morgen de Amerikaanse Top 120 ‘Bi(j) den Joe’

Radiozender Joe lanceert morgen de Amerikaanse Top 120 ‘Bi(j) den Joe’

Morgen, 20 januari 2021, tussen 06.00 en 18.00

Morgen, 20 januari 2021, is het zover: dan wordt Joe Biden ingezworen als 46ste president van de VS. Naamgenoot en radiozender Joe laat dit niet onopgemerkt voorbijgaan en zorgt voor de gepaste ‘track’ bij deze wereldgebeurtenis. Die dag lanceren de Joe-dj’s ‘Bi(j) den Joe’ met alleen maar de beste Amerikaanse hits tijdens de Amerikaanse Top 120. 

Sven Ornelis: “We willen er allesbehalve een politieke uitzending van maken. Maar wanneer de nieuwe president van Amerika toevallig dezelfde voornaam als onze zender heeft, dan verdient dat een muzikale feestdag. Daarom de hele dag Bi(j) den Joe enkel de grootste Amerikaanse songs. Ik kijk er nu al naar uit!”

Sven Ornelis en Anke Buckinx trappen de Amerikaanse Top 120 in gang om 06.00 en gaan door tot 10.00. Alexandra Potvin neemt het vervolgens over tussen 10.00 en 13.00 en krijgt daarbij het gezelschap van Bart-Jan Depraetere. Carl Schmitz presenteert samen met Tess Goossens tussen 13.00 en 16.00. Raf Van Brussel en Rani De Coninck blijven op hun vertrouwde blok vanaf 16.00 en onthullen om 18.00 de nummer 1. Op dat moment zal Joe Biden ook ingezworen worden als nieuwe President in Washington (18.00 Belgische tijd). De Joe-dj’s delen ook de hele dag de interessantste weetjes bij de Amerikaanse hits en de presidenten en de Joe-studio krijgt speciaal voor deze gelegenheid een Amerikaanse ‘make-over’. 

De dag zelf en de dag nadien krijgen luisteraars elk uur de meest recente updates rond de inhuldiging van Joe Biden te horen tijdens het radionieuws bij Joe.

Story image

Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatieradio.dpgmedia.be 

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]