Skip to Content
VIDEO: de laatste Joe-ochtendshow van Kürt Rogiers vol verrassingen

VIDEO: de laatste Joe-ochtendshow van Kürt Rogiers vol verrassingen

Vanmorgen, vrijdag 30 augustus, presenteerde Kürt Rogiers zijn allerlaatste ochtendshow op Joe met Sven Ornelis. Vanaf nu maandag horen de Joe-luisteraars Anke Buckinx terug tussen 06.00 en 09.00 in de ochtend naast Sven. Om Kürt te bedanken voor de voorbije maanden, zorgden de Joe-collega's voor een afscheid om nooit te vergeten.

Story image

De dag vol verrassingen begon om 04u30, wanneer Kürt naar de Joe-studio wilde vertrekken. Joe-collega Tess Goossens stond hem op te wachten met haar limousine, waarmee ze 's middags rondrijdt tijdens haar radioprogramma 'Limo Lunch'. Op weg naar de Joe-studio werd Kürt getrakteerd op champagne. Tijdens de ochtendshow verraste ook Anke Buckinx, die Kürt verving tijdens haar zwangerschapsverlof, hem met een bezoek. Anke had een cadeau bij: een foto van haar zoontje Max met een bedrukt T-shirt 'Kürt, jij bent de Max!'.

Kürt was heel dankbaar: "Het zit erop! Ik vond het een hele fijne vakantiejob." (lacht) "Ik heb het heel graag gedaan. En het klopt: de Joe-luisteraars zijn dé beste luisteraars ter wereld. En Anke, zorg goed voor Sven, het ochtendteam en voor alle fijne luisteraars."

Een videoverslag:

Vanaf nu maandag 2 september horen de Joe-luisteraars Anke Buckinx elke dag van 06.00 tot 09.00 terug in de ochtendshow met Sven Ornelis.

Story image

Niet voor publicatie:

  • De video kan je delen via deze embedcode<script class="mc-embed" src="https://embed.mychannels.video/script/production/98198?options=TUTF_default&mode=iframe"></script>
  • De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatieradio.dpgmedia.be/
  • Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be