Skip to Content
VIDEO: Joe-dj Sven verrast Anke met alpaca’s in de studio

VIDEO: Joe-dj Sven verrast Anke met alpaca’s in de studio

En alpaca Beaufort laat nog een boodschap achter...

Vandaag 10 september is 'Wereld alpaca dag. "Anke is zot van die rare beesten", vertelde Joe-dj Sven Ornelis vanmorgen enthousiast. Hij had dan ook een kleine verrassing voor mede-dj Anke Buckinx in petto. Tijdens de ochtendshow belde het ochtendduo met Ria Wouters van alpacaboerderij ‘Alpaca Panchmana’, een boerderij waar je met de dieren kan wandelen. Terwijl de nietsvermoedende Anke aan de lijn hing, kwam Ria de studio binnengewandeld met twee alpaca’s. Anke kon het nauwelijks geloven: “Het was echt een verrassing! Ze zijn wel niet zo zacht als ik dacht, maar ze zijn supercute en ze ruiken lekker. Ik was even helemaal van mijn melk!”. Alpaca’s zijn nieuwsgierige, zachtaardige en knuffelbare beestjes. “Ik ben helemaal zen!”, lachte Anke vanmorgen.

Alpaca Beaufort bakent zijn territorium af

Het bezoekje van alpacaduo Beaufort en Alpha zal nog even blijven nazinderen in de studio van Joe: “Oei! Er is hier iemand pipi aan het doen op het tapijt! Maar het is aan Sven zijn kant dus het boeit niet hoor!”, lachte Anke.

Niet voor publicatie:
De foto kan je rechtstreeks downloaden of via https://communicatieradio.dpgmedia.be/

De video van het bezoek van de alpaca’s aan de studio van Joe kan je delen via deze embedcode: <script class="mc-embed"src="https://embed.mychannels.video/script/production/100063?options=TUTF_default&mode=iframe"></script>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be