Skip to Content
VIDEO: Koen Wauters over nieuwe Q-ochtendstem Inge De Vogelaere: "ik heb je in de nacht dikwijls gehoord"

VIDEO: Koen Wauters over nieuwe Q-ochtendstem Inge De Vogelaere: "ik heb je in de nacht dikwijls gehoord"

Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck testen deze en volgende week of hun nieuwe ochtendcollega Inge De Vogelaere wel écht klaar is voor de ochtendshow van Qmusic in 'Operatie Ochtendshow', waarin ze haar 10 opdrachten voorleggen. Gisteren kreeg Inge haar eerste opdracht: als ochtend-dj moet je vrienden zijn met bv's. Inge trok met Sam en Wim backstage bij VTM waar ze onder andere Koen Wauters, Jonas Van Geel, Olga Leyers en Rani De Coninck tegen het lijf liep. Een eerste verrassing was er toen Inge voor Koen Wauters duidelijk geen onbekende meer bleek te zijn: "Jij hebt vorig jaar toch de nacht gepresenteerd, hé? Ik heb je dikwijls gehoord. Wat denk je dat ik deed als ik terug naar huis reed 's nachts? Dat was soms met u, Inge." Vanmorgen kon Sam maar 1 conclusie trekken: "Wij gingen Inge voorstellen aan bekende Vlamingen, maar even later moesten we al concluderen dat Inge meer bv's kent als mij."

Een videoverslag:

Opdracht 2: het gênante geheim van Inge

Vanmorgen legden Sam en Wim de tweede opdracht voor aan Inge: als ochtend-dj moet je jezelf bloot kunnen geven op de radio, dus vertel een geheim over jezelf. Inge verklapte dat ze vroeger, toen ze 13 à vier jaar was, twee posters van Sam De Bruyn in haar slaapkamer had hangen, wat tot de nodige verlegenheid zorgde bij Sam. Wim had ook een verrassing mee voor Inge en Sam: "Ik heb een t-shirt mee met een foto van Sam erop en Inge, je mag dat vandaag een hele dag dragen."

Story image

Niet voor publicatie:

  • De video kan je delen via deze embedcode<script class="mc-embed" src="https://embed.mychannels.video/script/production/97519?options=TUTF_default&mode=iframe"></script>
  • De foto uit de mail kan je downloaden via https://communicatieradio.dpgmedia.be/
Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be