Welke 5 bekende Vlamingen kruipen ‘In bed met Anke’? Sven zoekt het samen met de Joe-luisteraars uit

Welke 5 bekende Vlamingen kruipen ‘In bed met Anke’? Sven zoekt het samen met de Joe-luisteraars uit

Van maandag 13 tot vrijdag 17 maart tussen 6u00 en 10u00 bij Joe

Bij wie is Anke Buckinx blijven slapen? Vanaf maandag 13 maart lanceert radiozender Joe ‘In bed met Anke’. Iedere dag stelt een andere bekende Vlaming zijn of haar huis open voor Joe-dj Anke. Bij wie ze verblijft, weet voorlopig niemand. Het is aan Sven Ornelis om samen met de Joe-luisteraars te achterhalen waar ze de nacht doorbrengt. Elke ochtend tussen 6u00 en 8u30 geeft Anke enkele cryptische tips die de luisteraars op weg kunnen helpen. Om 9u00 volgt de grote onthulling en maken ze radio met drie: Sven in de radiostudio en Anke met de gastvrije bekende Vlaming in haar of zijn huis. Het ideale moment voor een openhartige babbel en een intieme inkijk in hun privéleven. 

“Ik heb heel veel zin om mijn valiesje te pakken en elke nacht in een ander bed te belanden (lacht)! Mijn kinderen vinden het wel wat gek dat ik elke dag bij iemand anders ga slapen, maar het zijn zotte namen en ik ben benieuwd naar de verhalen die ik ga horen en ga kunnen delen met onze luisteraars. Ook al is het wat raar dat ik alles achter de rug van Sven moet doen, toch kijk ik ernaar uit. Let’s go!”, vertelt Anke “Het gaat raar zijn om zonder Anke in de studio te staan, maar ik ben wel heel benieuwd wie Anke een bed gaat aanbieden. Ik weet van niks en ben klaar om het spel samen met onze luisteraars te spelen”, vult Sven aan.

Vijf dagen lang, van maandag 13 tot vrijdag 17 maart, start elke ochtend om 6u00 de zoektocht naar de bekende Vlaming die Anke een bed voor de nacht gaf. De spannende ontknoping en verhalen zijn elke dag tussen 6u00 en 10u00 te horen bij Joe, via Joe.be of de Joe-app en op de socials van Joe. De luisteraar die kan achterhalen bij wie Anke de nacht doorbracht, wint bovendien een queensize boxspring bed.    


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatieradio.dpgmedia.be.

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be