Wereldhitmachine Måneskin geeft op 15 januari een intieme showcase in The Qube van Qmusic

Wereldhitmachine Måneskin geeft op 15 januari een intieme showcase in The Qube van Qmusic

Luisteraars kunnen vanaf maandag 9 januari duotickets winnen voor de exclusieve showcase

Na een overwinning op het Eurovisiesongfestival veroverden de rockers van Måneskin wereldwijd de hitlijsten met hun energetische rock and roll. Na een wild jaar met 7 diamanten, 161 platina en 37 gouden platen schuimen ze met hun nieuwe album de aardbol af om uitverkochte stadions in vuur en vlam te zetten, maar eerst zakt het viertal met killerlooks op zondag 15 januari af naar Vlaamse grond voor een intieme showcase in The Qube van Qmusic. Van ‘Zitti E Bueni’ en ‘Beggin'’, tot ‘I Wanna Be Your Slave’ en de meest recente hit ‘The Loneliest’. Zowel de bekendste hits als nieuwe nummers van de razend populaire band zullen in een intieme setting de revue passeren.

Q-luisteraars die op zondag 15 januari live willen meebrullen met de grootste hits van Måneskin kunnen vanaf maandag 9 januari een week lang duotickets voor de exclusieve showcase bemachtigen door te luisteren naar Qmusic. Wie een nummer van Måneskin op de radio hoort, kan een bericht sturen in de Q-app om mee te spelen. Wie er niet bij kan zijn, kan de showcase live volgen via Qmusic, qmusic.be of in de Q-app.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.dpgmedia.be of foto.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer, DPG Media

  

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be