Willy palmt museum ‘M Leuven' deze zomer in met een portie live radio, optredens en bekende gasten

Willy palmt museum ‘M Leuven' deze zomer in met een portie live radio, optredens en bekende gasten

Van 3 tot 21 juli en van 7 tot 25 augustus, elke werkdag van 11u tot 18u

Normaal gezien heerst er kalmte, maar deze zomer doet Willy het Leuvense museum ‘M Leuven’ op z’n grondvesten daveren. De eerste drie weken van juli (van 3 tot 21) en de laatste drie weken van augustus (van 7 tot 25) meert Willy namelijk aan bij de ZoMerbar van M. Van maandag tot vrijdag maakt de zender er live radio tussen 11u en 18u. Een frisse pint na het werk? Livemuziek gebracht door de muzikale beloftes van morgen? Blijven plakken met de Willy-dj’s? Het kan allemaal! Bezoekers mogen zich verwachten aan de beste rockmuziek met een zomerse inslag, gekruid met muzikale (inter)nationale artiesten, akoestische sessies en een heerlijke zomerbar. 

Deze zomer staat Willy dus niet alleen op de festivalweide, maar voor het eerst ook in een museum. Willy-dj Elien D’hooge speelt elke werkdag vanaf 11u de meest zomerse rockplaten. Vanaf 15u nemen Willy-dj’s Stijn Meuris, Tomas De Soete, Iwein Segers, Sien Wynants, Sofie Engelen en Annelies Orye het afwisselend van elkaar over. Donderdag wordt dé hoogdag van de week, want dan blijft Willy plakken tot 22u voor het beste afterworkfeestje van de stad. Tussen 18u en 20u kiest een bekende muzikale gast twee uur lang de platen op Willy. Vanaf 20u zijn er optredens van muzikale beloftes als Hideous, deelt Luc Janssen sterke verhalen uit de backstage van de festivals die hij jarenlang presenteerde en weerklinken er ook de beste afterwork dj-sets. In samenwerking met M zorgt Willy deze zomer voor de perfecte plek om te blijven plakken. De live uitzendingen van Willy maken deel uit van de Zomer van M met ZoMerbar en ZoMertuin.


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.dpgmedia.be.

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be