Wim Oosterlinck terug op radiozender Willy tijdens avondspits

Wim Oosterlinck terug op radiozender Willy tijdens avondspits

Start nieuw radioseizoen op 28 augustus met Tomas de Soete in de ochtend en Sien Wynants in de namiddag

Story image

Wim Oosterlinck is terug thuis. Op de radio weliswaar, want begin dit jaar verruilde hij tijdens zijn ouderschapsverlof tijdelijk de radiostudio voor zijn huiskamer. Vanaf maandag 28 augustus trapt Willy het nieuwe radioseizoen af en is Wim Oosterlinck dagelijks tussen 16u00 en 19u00 te horen op Vlaanderens jongste rockzender. "Mijn ouderschapsverlof is afgelopen. Nu start een periode waarin ik schaamteloos mijn kinderen verwaarloos. Je rit door de avondspits daarentegen wordt onvergetelijk. Je gaat het bijna jammer vinden dat je al thuis bent. Ik draai geweldige muziek, ik doe je nieuwe dingen ontdekken. Want Willy = avontuur op de radio. Je buren in de file zullen niet weten wat er gebeurt", vertelt Wim.

Ook Tomas De Soete is blij dat Wim Oosterlinck niet langer dagelijks om 4u00 de wekker wilde zetten en de avondspits voor zijn rekening gaat nemen. "Dagelijks drie uur lang het vingertje aan de pols van de actualiteit, cultuur, sport en de waan van de dag. Dikke plakken volslagen onzin en waanzinnig goeie muziek voor een stijlvol bestaan!”, vertelt Tomas, die dagelijks van 06u00 tot 10u00 de ochtendshow presenteert.

Met ‘Class X’ kruipt Annelies Orye vervolgens tussen 10u00 en 13u00 achter de microfoon en in de namiddag neemt Willy-dj Sien Wynants voortaan de touwtjes in handen tussen 13u00 en 16u00. De muzikale fijnproevers worden na 19u00 verwend door een heleboel vertrouwde stemmen, zoals Andries Beckers, Iwein Segers, Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Cedric Maes en Jan Van den Bossche. 

Story image

Luister naar Willy en Willy Class X via de website willy.radio, DAB+, de Willy-app, en bij Telenet op kanaal 931. Willy op de voet volgen? Dat kan via Willy’s Facebookpagina en Instagram.


Niet voor publicatie:

​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatieradio.dpgmedia.be/

Fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]