Zon, zee, strand, swingende optredens en magische attracties: JOE Summer Island zorgt voor een bruisende zomer

Zon, zee, strand, swingende optredens en magische attracties: JOE Summer Island zorgt voor een bruisende zomer

JOE Summer Island, van vrijdag 12 juli tot en met zondag 11 augustus op de zeedijk van Westende

Story image

Straffe radio, fantastische optredens en magische attracties overgoten met een flinke dosis zon, zee en strand. Dat kan maar één ding betekenen: JOE Summer Island is terug! Radiozender JOE zorgt voor een bruisende zomer boordevol entertainment en familiepret aan de zeedijk van Westende. Van vrijdag 12 juli tot en met zondag 11 augustus kunnen bezoekers zich vier weken lang onderdompelen in de magie van straffe radio, live optredens, toffe kermisattracties, heerlijke versnaperingen, verfrissende drankjes én happy hours. Kortom: JOE Summer Island is deze zomer the place-to-be voor een onvergetelijke (gezins)uitstap. 

Swingende live optredens van o.a. Berre, Laura Tesoro, Stan Van Samang en Cleymans & Van Geel

Met een adembenemend zicht op zee maken de JOE-dj’s heel de zomer lang dagelijks van 10u00 tot 22u00 live radio vanop het JOE Summer Island aan de zeedijk van Westende. 7 op 7 staan ze klaar achter de microfoon om zomerse vibes, de mooiste verhalen en de beste muziek door de radioboxen te laten klinken. Op vrijdag 12 juli om 16u00 geven JOE-dj’s Jan Bosman & Leen Dendievel met een feestelijke radio-uitzending het officiële startschot voor de zomer aan het JOE Summer Island. 

JOE-dj’s Jan Bosman & Leen Dendievel: “Swingen, zingen en genieten aan zee met de beste muziek! Ook deze zomer mogen we onze trouwe JOE-fans weer ontvangen in ons bruisende JOE Summer Island. Van unieke kermisattracties tot knallende optredens van topartiesten. We kijken er nu al naar uit om het zand tussen onze tenen te voelen en de stralende zon te zien zakken in de zee!”

De zomer is natuurlijk niet compleet zonder livemuziek. Op vrijdag 12 juli opent het JOE Summer Island met een openingsoptreden. JOE-dj Bart-Jan Depraetere zet het muzikale feest nadien verder met een heuse afterparty. Ook Stan Van Samang (vrijdag 19 juli om 20u00), Laura Tesoro (zaterdag 27 juli om 20u00), Cleymans & Van Geel (vrijdag 2 augustus om 20u00) en Berre (vrijdag 9 augustus om 20u00) zorgen voor livemuziek bij zonsondergang. De JOE-dj’s staan telkens na de optredens paraat om af te sluiten met een feestelijke afterparty. Daarnaast brengen nog een heleboel andere artiesten een bezoek aan het JOE Summer Island. Alle optredens zijn live te volgen op de radio, via joe.be en in de JOE-app.

Sfeervolle kermis met gloednieuwe zweefmolen én elke dag Happy Hour 

Naast swingen en meezingen, kunnen bezoekers zich elke dag uitleven in de magische kermisattracties, zoals de gloednieuwe zweefmolen of de Swinging Polyp. Met de tenen in het zand en zicht op zee genieten bezoekers dagelijks tussen 11u00 en 22u00 van heerlijke snacks, verfrissende drankjes, cocktails en mocktails. En dat is nog niet alles. JOE trakteert de bezoekers elke dag tussen 16u00 en 18u00 op een Happy Hour: twee voor de prijs van één, zowel op drankjes als op de attracties. Bezoekers van het JOE Summer Island kunnen niet genoeg verwend worden, dus daarbovenop heeft JOE tijdens Happy Hour telkens nog een leuke verrassing in petto. Iedereen meer dan welkom! 

JOE Summer Island is elke dag geopend van 10u00 tot 22u00 en bevindt zich op de Koning Ridderdijk t.h.v. Surfclub De Kwinte in Westende. Meer info over JOE Summer Island kan je terugvinden op joe.be/summerisland.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatieradio.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer, DPG Media

 

 

Over Qmusic JOE Willy

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van VTM

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be